Voor organisaties

Mensen met talent maken het verschil in elk bedrijf of elke organisatie. Dat is de kern van onze visie op Total Talent Management. The Management Assistance Company (MAC) zet talentvolle management assistants in die bijdragen aan het competitief voordeel van uw organisatie. Daarom zorgen wij voor talentontwikkeling en ondersteuning en maken zij de verbinding met de bedrijfsdoelen. The MAC biedt vanuit haar dienstverlening ambitieuze organisaties ondersteuning, expertise en oplossingen om hun positie duurzaam te versterken en blijvend toegevoegde waarde te leveren. Added Value. Assisted.

Total Talent Management op maat

Persoonlijke en op maat gesneden managementondersteuning is de kern van ons aanbod. The MAC versterkt duurzaam de competenties van management assistants en zo de interne waardeketen van organisaties. Daarvoor hanteert The MAC innovatieve & inspirerende methoden, zoals de vernieuwende Full MAC Circle-aanpak. In elk van onze solutions passen we de Full MAC Circle-aanpak toe.
Deze methode bestaat uit 5 stappen die garant staan voor een duurzaam resultaat: inspireren, verbinden, versterken, co-creëren en presteren. Het is een cirkelmodel en zo wordt via hernieuwde inspiratie uit de prestatie opnieuw gestart. Zo bouwt The MAC aan een continu versterking van de waardeketen in organisaties.

Ervaring met ondersteuning op alle vakgebieden

Door onze langjarige ervaring is The MAC vertrouwd met vele vakgebieden en dat binnen elke branche. The MAC kan daardoor moeiteloos inspelen op elke veranderende behoefte aan managementondersteuning in organisaties.
De toegevoegde waarde van ons grote netwerk naast onze integere en duurzame aanpak vormen de bouwstenen van ons maatwerk.

Gespecialiseerde vakgebieden The MAC

  • Online marketing
  • Sales
  • Legal
  • Finance
  • Projectmanagement/Prince2
  • Human Resources HR
  • Secretariële support
  • Marketing & communicatie
The MAC is trots op haar management assistants, zonder uitzondering getalenteerde vrouwen en mannen.
Waar we op deze website ‘zij’ schrijven, kan ook ‘hij’ gelezen worden.

De Full MAC Circle

Onze Full MAC Circle-aanpak maakt gebruik van bewezen hoogwaardige methoden en bestaat uit de 5 stappen inspireren, verbinden, versterken, co-creëren en presteren. De prestatie leidt vervolgens via vernieuwde inspiratie weer naar verdere innovatie. De Full MAC Circle-aanpak is gericht op de toekomst en ingericht als een continu optimaliserend proces zodat de gewenste optimalisatie rendeert en borging krijgt in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Kies een stap
uit de cirkel

Inspireren
Verbinden
Versterken
Co-creëren
Presteren
Snel antwoord op uw vraag of meer weten over The Management Assistance Company? Vul een contactverzoek in.
U wilt een vacature indienen? Gebruik daarvoor het formulier vacaturemelding. Een vacaturebeschrijving kunt u desgewenst toevoegen.
Wij reageren binnen 24 uur op uw bericht. Voor direct contact: bel +31 (0)648 55 04 94.