Voor management assistants

The Management Assistance Company (MAC) ondersteunt en ontwikkelt jouw talent en competenties zodat je toegevoegde waarde en een bijdrage kunt leveren aan de resultaten van de organisatie waar je wordt ingezet. The MAC is actief in vele vakgebieden, zoals online marketing, sales, legal, finance, projectmanagement, HR, secretariële support, marketing & communicatie. Om via The MAC ingezet te kunnen worden heb je ruime ervaring in een management assistantfunctie. Gespecialiseerd in projectmanagement en/of in het bezit van Prince2? Ook dan biedt The MAC veel goede mogelijkheden. Added Value. Assisted.

Jouw talent is welkom

Heb je de talenten die onze opdrachtgevers overtuigen, meld je dan aan bij The MAC. Door ons brede werkgebied zit je goed bij ons. Bij plaatsing bij een van onze opdrachtgevers kijken we niet alleen naar het heden maar ook naar je toekomst.
De organisatie waar je werkt ontwikkelt zich en dat is ook voor jou van belang. The MAC ondersteunt je in je functioneren en zorgt dat je thuis blijft voelen bij ons. Niet zomaar is onze ambitie om het vak van management aasistant te behouden en duurzaam te ontwikkelen.

The MAC Competentie Portfolio

Met de MAC Competentie Portfolio brengen we jouw talent gedetailleerd in kaart en krijg je inzicht in gevraagde en te ontwikkelen competenties. Door samen naar je talentontwikkeling te kijken ontstaat er een waardevolle verbinding tussen jou en de organisaties die maganagementondersteuning vragen.
Het gaat er niet alleen om waar je nu goed in bent, maar ook hoe je straks nog steeds op de juiste plek zit met jouw talenten.
Daarvoor krijg je binnen de klantomgeving online in The MAC Connect je eigen MAC Competentie Portfolio. Daarin kun je jouw performance en ontwikkeling vormgeven in relatie tot jouw bijdrage aan de bedrijfsresultaten.

Jouw carrière krijgt vaart bij The MAC

Snel en succesvol blijven inspelen op veranderingen vraagt goed ontwikkelde competenties. Jij bent dan ook flexibel, ambitieus en betrouwbaar. Wij zorgen ervoor dat je je in elke carrièrefase bij ons thuisvoelt. En ook dat je je veelbelovende volgende baan vindt via ons.
Daarnaast helpen we de carrière van management assistants door onze opdrachtgevers continu op het belang van talentontwikkeling te wijzen.

Inschrijven bij The MAC

Als je je inschrijft bij The MAC nemen we snel contact met je op. We willen immers weten hoe jij wilt werken en wat jij belangrijk vindt. Wil je parttime of juist fulltime aan de slag. Gaat je voorkeur uit naar werken op een afdeling of is de 1-op-1 werkrelatie meer wat je ambieert.
Ook het vakgebied waarin je wilt werken is natuurlijk waarover we het met je willen hebben. En, wil je leiding geven of juist niet. Waar het ons om gaat, is jouw wensen zo goed mogelijk verbinden aan de kansen op een passende baan.

Hoe werkt de Full MAC Circle voor jou?

Dankzij onze Full MAC Circle-aanpak worden doelen behaald en jouw rol in de organisatie versterkt. Juist de cirkel als een continu optimaliserend proces toont aan waar het om gaat: steeds opnieuw zal inspiratie de drijfveer zijn om verder te innoveren. De Full MAC Circle-aanpak helpt je om jouw ambities te verwezenlijken.

Kies een stap uit de cirkel

Inspireren
Verbinden
Versterken
Co-creëren
Presteren
Sluiten jouw ambities aan op die van The MAC? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.
Binnen 24 uur nemen wij met jou contact op.
We maken graag kennis met je en zijn benieuwd naar jouw ambities.