Talent Development

Gaat u ook
voor maximale
talentontwikkeling?

Talent Development

The Management Assistance Company (MAC) omarmt de huidige en toekomstige trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsocialisatie en maatschappelijke- en organisatieveranderingen. Snel acteren en veranderen, afscheid nemen en weer opnieuw beginnen al dan niet in dezelfde (soort) baan binnen of buiten de huidige organisatie als management assistant. Of als het de organisatie betreft, binnen het huidige of een volledig nieuw business model. Veranderen en innoveren is geen incident meer voor management assistants en de organisaties waarbinnen zij werkzaam zijn. Het is een continuproces dat bepalend is voor het blijven boeken van bedrijfsresultaten en het bieden van toegevoegde waarde die telt. Wij geloven dan ook dat je als management assistant snel en succesvol blijvend wil kunnen inspelen op veranderingen je over een pakket van bijzondere en steeds weer passende competenties moet beschikken. Voor ondernemingen geldt daarbij het maximaal inzetten en ontwikkelen van deze competenties.

Duurzame inzetbaarheid door talentontwikkeling

The MAC Talent Development Solution stelt competenties centraal. Een competentie zien wij als een combinatie van gedrag, persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en kennis. Een competentie kan bijdragen aan succesvol huidig én toekomstig functioneren. Daarom brengt The MAC de kwaliteiten en talenten van management assistants uitgebreid in kaart. Wat waardevol is voor uw succession planning.
Zo weten we waar Management Assistants staan in hun ontwikkeling en wat je van ze kan en mag verwachten. The MAC maakt op transparante wijze gedrag en persoonlijke ontwikkeling meetbaar. Dit helpt organisaties en management assistants om verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Op deze wijze geven zij beiden actief invulling aan duurzame inzetbaarheid.

Competenties en persoonlijke ontwikkeling meetbaar maken

Binnen uw omgeving beheert de management assistant online in The MAC Connect haar eigen MAC Competentie Portfolio. Daarin kan ze haar performance en ontwikkeling kan vormgeven. Vanuit een persoonlijk dashboard kan zij feedback verzamelen ten opzichte van een door de organisatie gedefinieerd gewenst competentieprofiel.
Dit dashboard is mede de basis voor tal van ontwikkelinginterventies, zoals: gesprekscyclus, Persoonlijk Opleidingen Plan (POP, beoordeling, verandertrajecten, klantverwachting reviews en Human Talent Development activiteiten. Het grootste voordeel voor organisaties is de toegang tot het MAC Management Informatie Systeem met deze rijke data met bovendien uitzonderlijk voorspellend vermogen.

The MAC Talent Academy Portal

In The MAC Talent Academy Portal hebben management assistants toegang tot de training- en opleidingskalender, het faciliteren van deelname aan trainingen en opleidingen, het faciliteren van evaluaties over trainingen en opleidingen naast een communicatiemodule. The MAC Talent Portal is een daarbij online tool die volledig in uw look & feel wordt weergegeven in uw eigen klantomgeving binnen The MAC Connect.
Alle trainingen en opleidingen die The MAC na zorgvuldige selectie presenteert binnen the MAC Academy zijn getoetst op marktconformiteit van prijs, kwaliteit, duurzaamheid, toepasbaarheid en actualiteit. Het aanbod is een mix van lang- en kortlopende trainingen en opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en dat binnen de diverse vakgebieden: secretarieel, HR, legal, finance, executive management, project & program management, marketing en communicatie en sales.

The MAC is veelzijdig
in talentontwikkeling

The MAC Talent Development

Competentie
assessments
Job-person en
person-job
coaching
Training- en opleidingsbeleid formuleren
Inkoop van trainingen
en opleidingen
Opstellen en (laten) uitvoeren van training- en opleidingsplan
Beheer van training-
en opleidingsbeleid

De voordelen van The MAC Talent Development

  • Meetbaarheid van gedrag en ontwikkeling.
  • Inzicht in wederzijdse verwachtingen
  • Toegang tot relevante HR-data
  • Duurzame inzetbaarheid

Samenvattend

The MAC verzorgt van A tot Z alle activiteiten die met Talent Development te maken hebben. Met behulp van onze online tools beheert u de processen rondom performance- en ontwikkeling van het talent. De daarbij behorende data geven u HR-inzichten van hoge waarde en de analyse van deze data heeft zelfs een voorspellend vermogen voor de toekomst. Tel daarbij het kostenvoordeel van onze inkoopservice en ook u zult ervaren dat The MAC Talent Development uw organisatie duurzaam versterkt. Added Value. Assisted.
Snel antwoord op uw vraag of meer weten over The Management Assistance Company?
Vul het contactformulier in – wij reageren binnen 24 uur – of bel +31 (0)648 55 04 94.
Lagere
kosten trainingen &
opleidingen
Waardevolle
HR-analytics met
voorspellend vermogen
Maximale opbrengst
van
Talent Development