Outsourcing

Zorgvuldig
outsourcen
zonder zorgen

Outsourcing

Outsourcing van managementondersteuning moet weloverwogen en in lijn met de strategische doelen van de organisatie gebeuren. Voor grotere, complexe organisaties kan het outsourcen van managementondersteuning directe winst betekenen. Dit omdat nieuwe competenties per direct beschikbaar komen. Voor mkb-ondernemingen kan outsourcing grote voordelen hebben aangezien het de focus op de kernactiviteiten faciliteert. Voor elke organisatie is bij outsourcing een juiste strategische verkenning noodzakelijk. The Management Assistance Company (MAC) is de aangewezen adviseur die u hierbij ondersteunt, zodat de juiste keuzes worden gemaakt.

Concurrentievoordeel bij outsourcing

Met name voor middelgrote ondernemingen kan outsourcing direct tastbaar concurrentievoordeel opleveren. Bijvoorbeeld door administratieve taken en managementondersteunende activiteiten uit te besteden.
Zo kan groei versnellen of zeker gesteld worden en dat leidt weer tot tevreden afnemers. Die krijgen immers meer aandacht door de scherpere focus in de bedrijfsvoering.

Deze activiteiten
zijn goed te outsourcen

The MAC outsourcing

Program-
en
projectmanagement
Travel management
Notuleren
Specifiek vakkennis management
Agendabeheer
Informatie-
management
Presentaties
verzorgen

Zo werkt outsourcing door The MAC

Middels een gedegen intakegesprek bepalen we welk werkpakket het best kan worden uitbesteed. Daarbij houden we uiteraard rekening met een logische bundeling van taken en verantwoordelijkheden. De samenhang tussen de activiteiten die aan The MAC uitbesteedt worden en de activiteiten die binnenshuis blijven moet duidelijk zijn. Op deze wijze waarborgen we de voordelen van outsourcing.

De outsourcespecialist van The MAC

Het vinden van de geschikte MAC outsourcespecialist voor uw organisatie is geen enkel probleem. The MAC beschikt over een zeer uitgebreid netwerk en er is altijd passend talent beschikbaar.
In overleg bepalen we de inzet van onze outsourcespecialist die aansluit op de opdracht. Dat leggen we vervolgens vast in een heldere overeenkomst met dito tarieven.

De voordelen van The MAC Outsourcing

  • Lagere overheadkosten
  • Hogere overall productiviteit en efficiëntie
  • Focus op de core business
  • Minder managementondersteunende taken
  • Kostenvoordeel door exacte capaciteitsinzet
  • Ervaren management assistants

Samenvattend

The MAC Outsourcing is een strategische zet om de volledige focus te houden op uw core business. De voordelen van The MAC outsourcing zijn concurrentievoordeel, hogere productiviteit en lagere kosten. Het uitbesteden van logisch gebundelde werkpakketten geeft daarnaast rust, ruimte en overzicht in de organisatie. Kies bijvoorbeeld voor outsourcing als er nog geen fulltime managementondersteuning nodig is of wanneer er sprake is van een tijdelijk zeer gespecialiseerd project of specifieke opdracht. The MAC outsourcing is dan de oplossing die werkelijk waarde toevoegt. Added value. Assisted.
Snel antwoord op uw vraag of meer weten over The Management Assistance Company?
Vul het contactformulier in – wij reageren binnen 24 uur – of bel +31 (0)648 55 04 94.
Blijvend
concurrentievoordeel
Lagere
overheadkosten
Inzet van
topspecialisten