Management Assistance Company

Total Talent Mangement Solutions

Total Talent Management Solutions van The Management Assistance Company (MAC) bieden de ├ęchte oplossingen op het brede vakgebied van managementondersteuning. Van onderzoek en advies over de inzet van interim management(-ondersteuning) tot werving, selectie, talentontwikkeling, begeleiding, beheer en ook outplacement van management assistants. The MAC is een strategische partner die staat voor hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. Daarmee zijn wij uniek als bedrijf dat daadwerkelijk duurzaam het vak van management assistant en de waardeketen binnen het bedrijfsleven versterkt. Added Value. Assisted.

Total
Talent Management
Solutions

The MAC verricht onderzoek naar en verstrekt advies over hoe managementondersteuning zo optimaal als mogelijk kan worden ingezet binnen organisaties.
Consultancy
The MAC vervult op interimbasis management(-ondersteuning) posities.
Interim Management
The MAC neemt (deel-)activiteiten van de managementondersteuning over van organisaties.
Outsourcing
The MAC verzorgt de werving en selectie van de management assistant voor organisaties. De management assistant komt direct op de payroll van de opdrachtgever of besteedt dit uit aan The MAC.
Talent Recruitment,
Selection &
Performance
The MAC verzorgt van A tot Z alle activiteiten die met Human Talent performance, ontwikkeling, begeleiding en beheer te maken hebben.
Talent Development
The MAC verzorgt het outplacement van management assistants.
Talent Outplacement

Snel antwoord op uw vraag of meer weten over The Management Assistance Company?
Vul het contactformulier in – wij reageren binnen 24 uur – of bel +31 (0)648 55 04 94.