Management Assistance Company

Over Ons

The Management Assistance Company MAC is de betrouwbare strategische HR-partner die organisaties in Nederland ondersteunt bij versterking van de interne waardeketen. Dat doen we door hoogwaardige en kwalitatief hoogstaande managementondersteuning. Dankzij onze Total Talent Management Solutions leveren onze management assistants duurzaam toegevoegde waarde aan de geformuleerde organisatiedoelstellingen. De ervaring van oprichter Maggie Ammerlaan-Dobson op het brede vakgebied van managementondersteuning is de garantie voor een even professionele als vernieuwende aanpak.

Dit is waar The MAC voor staat

Organisaties moeten het talent in huis hebben om elke keer weer optimale bedrijfsresultaten neer te zetten. Dit als garantie voor het behoud van hun positie. Voor management assistants geldt hetzelfde: zij moeten middels hun talentontwikkeling steeds optimaal blijven bijdragen aan deze bedrijfsresultaten. Zo kan hun talentontwikkeling ook weer zorgen voor meer werkzekerheid. Voor beide partijen is talent dus het sleutelwoord tot een succesvol bestaan en carrière. Mensen met talent maken het verschil in elk bedrijf of elke organisatie. Dat is de kern van onze visie op Total Talent Management.
The MAC zorgt ervoor dat talent inspireert, verbindt, versterkt, co-creëert en daardoor presteert. The MAC helpt organisaties en Management Assistants in talent-ontwikkeling zodat beide daarvan de vruchten kunnen plukken. The MAC heeft als ambitie het vak van management assistant daadwerkelijk duurzaam te versterken en daarmee behouden. The MAC hanteert daarvoor de vernieuwende Full MAC Circle-waardoor de noodzakelijke diepgang ontstaat in de verbinding met de doelen van organisaties en mensen. Added Value. Assisted.

Over Maggie Ammerlaan-Dobson

Managing Director Linkedin

Maggie Ammerlaan-Dobson heeft extensieve ervaring met totale bedrijfsvoering op directieniveau in commerciële zakelijke dienstverlening. Zo was zij laatste 10 jaar senior manager bij USG People, de holding van Start People en Secretary Plus. Bij Start People was Maggie werkzaam in de functie van regiodirecteur.

De laatste 2 jaar was Maggie als algemeen directeur van Secretary Plus sleutelfiguur en boegbeeld naar klanten, medewerkers en andere stakeholders zoals opleidingsinstituten en brancheorganisaties (o.a. Ministerie van EZ, ECABO, NVD en Schoevers). Tevens was zij als director Consulting Solutions eindverantwoordelijk voor en direct betrokken bij alle organisatie-adviestrajecten onder meer voor onder meer PwC, Technische Universiteit Delft en KPMG. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het formuleren en uitbrengen van organisatieadvies op executive- en senior management niveau.

De professionele competenties van Maggie laten zich samenvatten als: opererend op WO denk- en werkniveau.; ervaring met totale bedrijfsvoering op directieniveau (strategie- en beleidsformulering, Sales, Operations, Innovatie, Marketing & Communicatie, HR en Finance); sterk trackrecord gedurende de laatste bijna 10 jaren in het verbeteren van bedrijfsresultaten (innovatie, transformatie en turn-around) en het professionaliseren van organisaties in de commerciële zakelijke dienstverlening. Maggie bezit consultancy, project-, programma- en verandermanagementvaardigheden en heeft een uitgebreid netwerk tot op boardniveau in geheel Nederland.

Maggie was onder meer initiator van of nauw betrokken bij

  • Samenwerking met bedrijven uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven waaronder KPMG, PWC, EY, Rabobank, ING, Essent, Enexis, VGZ, Schiphol Groep, Ministerie van Financiën, Hanze Hogeschool, Danone, TU Delft, GDF Suez.
  • Behalen positie 14 bij Great Place To Work ranking en top 3 Flexspecialist Nederland in 2014.
  • Oprichting/behoud stichtingen ten behoeve bevordering werkgelegenheid in de provincie Groningen.
  • Meer dan 1000 Leer Werk Banen in de techniek mede mogelijk gemaakt.
  • Als sectorraadslid secretariële beroepen van het ECABO mede vormgegeven aan kwalificatiedossiers.
  • Initiator van de Expect More Award en Network Events voor Management Assistants.
  • Oprichting Vastflex Installatietechniek voor meer werkzekerheid in de installatietechniek branche.
  • Het sectorplan Bestrijding Jeugd Werkeloosheid voor de regio Apeldoorn en omgeving.
Snel antwoord op uw vraag of meer weten over The Management Assistance Company?
Wij staan u graag te woord. Vul het contactformulier in of bel +31 (0)648 55 04 94.